Ken je dat gevoel, dat je moe en futloos bent en geen energie meer over hebt? Dat je snel overprikkeld bent en soms een kort lontje hebt? Dat je de verbinding met jezelf lijkt kwijt te raken? Geen vervulling meer van je werk hebt? Dat je zelfs niet meer weet wat je echt leuk vindt om te doen? Dat je je niet meer herinnert waar je plezier aan beleeft en energie uit haalt? Stop je alleen maar energie in mensen, werk en situaties, zonder dat je er ook weer energie uit haalt?


Wil je je carrière een andere wending of nieuwe boost geven? Misschien is een simpele verschuiving in je huidige werk al genoeg om je de energie en motivatie terug te geven en weer met plezier te gaan werken. Dit kan ervoor zorgen dat jij ’s morgens weer energiek opstaat en vrolijk fluitend naar je werk gaat. En dat je na je werk nog energie over hebt voor je gezin, je hobby’s en sport. Kortom, je kan weer genieten! Ik begeleid je hierin graag tijdens jouw persoonlijke en individuele loopbaancoachingstraject.


Ik wil jou graag begeleiden naar inzichten en antwoorden, zodat ook jij binnenkort weer energie uit je werk haalt en met meer voldoening, geluk en vooral… met plezier naar je werk zal gaan!

Tijdens dit traject gaan we kijken naar jou als persoon. We zullen in kaart brengen waar je behoeften, passie en kwaliteiten liggen. Kijken hoe je loopbaan afgestemd kan worden op je thuissituaties. Dat je niet enkel met je werk bezig bent, maar ook tijd hebt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn!


Hoe? Ik werk samen met WISL loopbaancenter en de VDAB. Alle informatie over de loopbaancheques kun je hier terugvinden. Je kunt bij mij terecht voor een loopbaantraject op maat, speciaal voor jou! Geen standaard testjes, maar kijken wat er echt speelt bij jou. Een laagje dieper.


Loopbaanbegeleiding is een project dat gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid om het welzijn van de werkende bevolking te bevorderen. Vraag jouw loopbaancheques hier aan. (80 euro voor 7 uur coaching opgedeeld in blokken. 2 cheques van 40 euro).

Heb je interesse in een intakegesprek? Vraag dan hier je intake gesprek aan.

Ik contacteer je om af te stemmen waar je tegenaan loopt en wanneer we het beste een eerste gesprek kunnen plannen (half uur gratis intake).


Ook indien je niet in aanmerking komt voor de loopbaancheques, wil ik je gerust verder helpen. Contacteer me voor de mogelijkheden.


Ook mogelijk voor zelfstandigen en bedrijven! Neem even contact op en vraag naar de mogelijkheden!


Wie weet zullen we elkaar binnenkort ‘ont-moeten’.


Manon

In samenwerking met: