Aan de slag met een coaching traject

Een coachingstraject starten we met een intake gesprek. Tijdens een intakegesprek luister ik vooral naar jouw verhaal en brengen we de punten die jij wilt veranderen in kaart.

Je mag mij dan ook zien als jouw spiegel, vertrouwenspersoon en vraagbaak.


Ik werk veelal vanuit mijn intuïtie en ervaring.  Ik hou van een persoonlijke, zachte en holistische aanpak, zonder te veel omwegen.


Mijn doel is om jou zo goed mogelijk te begeleiden naar de kracht van je sensitiviteit, je persoonlijke groei en je zo goed mogelijk te laten voelen.


Want als JIJ je goed voelt, krijg je controle over je brein en ben je in staat om je doelen daadwerkelijk te behalen!

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?


Wil jij aan de slag met jouw persoonlijke doelen, leren omgaan met je sensitiviteit en heb je interesse in een persoonlijk coachingstraject?


Ik vind het  belangrijk dat er een "klik"  is tussen ons beiden. Als je je niet goed voelt bij mij, dan kunnen we niet samenwerken.


Een telefonische kennismaking is alijd vrijblijvend.


Vul het formulier hiernaast in en ik neem contact met je op!


Deze beslissing is de eerste stap op weg naar verandering en het behalen van je doelen!

Maa een keuze:

Inbegrepen:

 • traject van 3 uur
 • 1 op 1 begeleiding
 • inclusief intake
 • coaching
 • energetische healing


Opties op maat bij te boeken

à € 15,- per keer:

 • bach bloesemtherapie
 • healy frequentie therapie

De investering in jezelf voor dit traject bedraagt € 240,-

Feel good


VOOR ALS JE DOOR HEBT DAT JE GOED VOELEN DE BASIS IS


Dit pakket is ideaal om een begin te maken en inzichten te krijgen in je dagelijkse leven met sensitiviteit. Of als je zelf al verder hierin staat, maar graag een stok achter de deur wenst om niet in oude gewoontes en patronen te vervallen.


Een echte leefstijl verandering duurt minimaal 3 maanden, maar pas na 2 jaar wordt de kans dat je terugvalt in oude gewoontes en patronen aanzienlijk kleiner op het moment dat je een keer niet lekker in je vel zit.


Tijdens dit traject begeleid ik je in 3 uur naar je vooropgestelde doelen. De frequentie en duur van de gesprekken wordt door jou bepaald en is afhankelijk van jouw behoeften en mogelijkheden.

We gaan telkens het vooropgestelde doel en reeds ondernomen stappen evalueren en bijsturen waar nodig.  De bedoeling is om je, op je eigen tempo te begeleiden door concrete stappen te doorlopen. Het traject is volledig op jou maat gemaakt.


Balance

BRENG JE LICHAAM IN BALANS EN ERVAAR DE RUST IN JE LIJF


Dit pakket is perfect als je al tijden een verandering wilt maken en je merkt dat het alleen nog niet is gelukt. Je wilt rust in je lijf, minder overprikkeling en leren omgaan met je sensitiviteit in je dagelijkse leven.

Je hebt al meerder pogingen gedaan, maar je vervalt steeds terug in oude patronen en gewoontes. Je vraagt je misschien af of het je ooit zal lukken om je van je sensitiviteit je kracht te maken.


Tijdens dit traject begeleid ik je in 6 uur naar je vooropgestelde doelen. De frequentie en duur van de gesprekken wordt door jou bepaald en is afhankelijk van jouw behoeften en mogelijkheden. We gaan telkens het vooropgestelde doel en reeds ondernomen stappen evalueren en bijsturen waar nodig.  De bedoeling is om je, op je eigen tempo te begeleiden door concrete stappen te doorlopen. Het traject is volledig op jouw maat gemaakt. Als extra boost krijg je van mij diverse opdrachten en tips om mee aan de slag te gaan.


Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om jarenlang niet goed in mijn vel te zitten en telkens weer last van andere kwaaltjes te hebben. Pas toen ik mijn lichaam in balans bracht, kon ik blijvend de verandering maken en de rust vinden die ik nodig had.


Deze heerlijke balans gun ik jou en ik wéét dat je het kunt. Want als ik dit kan, kun jij het ook!


Inbegrepen:

 • traject van 6 uur
 • 1 op 1 begeleiding
 • inclusief intake
 • extra opdrachten & tips
 • coaching
 • energetische healing
 • bach bloesemtherapie


op maat bij te boeken

à € 15,- per keer:

 • healy frequentie therapie

De investering in jezelf voor dit traject bedraagt € 465,-

Inbegrepen:

 • traject van 9 uur
 • 1 op 1 begeleiding
 • inclusief intake
 • extra opdrachten & tips
 • coaching
 • energetische healing
 • bach bloesemtherapie
 • healy frequentie therapie

De investering in jezelf voor dit traject bedraagt € 675,-


Power


Ervaar de kracht van je sensitiviteit thuis, in je sociale leven en op het werk


Dit pakket is perfect als je een hele transformatie wilt doorgaan. Op energetisch en lichamelijk vlak. Als je je kracht wilt doortrekken in je hele dagelijkse leven; thuis, in je sociale leven en op het werk. Niet enkel de kennis opdoen, maar echt daadwerkelijk stappen zetten en transformeren en groeien naar een nog krachtigere versie van jezelf.


Tijdens dit traject begeleid ik je in 9 uur naar je vooropgestelde doelen. De frequentie en duur van de gesprekken wordt door jou bepaald en is afhankelijk van jouw behoeften en mogelijkheden. We gaan telkens het vooropgestelde doel en reeds ondernomen stappen evalueren en bijsturen waar nodig.  De bedoeling is om je, op je eigen tempo te begeleiden door concrete stappen te doorlopen. Het traject is volledig op jouw maat gemaakt. Als extra boost krijg je van mij diverse opdrachten en tips om mee aan de slag te gaan en zijn alle extra opties van de voorgaande pakketten inbegrepen.


Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het is om de opgedane kennis daadwerkelijk om te zetten in actie. Samen met jou ga ik aan de slag om je gewenste doel te bereiken!

-----------------  vier unieke voordelen  -----------------

Ervaringsdeskundige


Kennis over HSP kun je overal vinden. Mijn meerwaarde als HSP coach, is dat ik zelf het proces heb doorlopen. Ik wéét hoe je je voelt, welke valkuilen er zijn en waar je eventueel tegenaan loopt!

Holistische aanpak


Je mindset, handelen en voelen hebben een grote invloed op de balans in jouw lichaam.

Daarom kijken we samen naar jouw totale lichaam wat het nodig heeft en op welk gebied.

Persoonlijke groei


Door een coaching traject aan te gaan, werk je aan jezelf. Je ontwikkelt en groeit in je zijn. Telkens weer een laagje dieper naar de kern. Dichter bij jezelf en bij je eigen kracht

Overdag & Avond


Druk met je hele planning rond te krijgen? Je kunt bij mij overdag en in de avonduren terecht.

Zo kun je aan jezelf werken op het moment dat het voor jou het beste past!