Je kunt bij mij terecht voor Soul body Fusion, Reiki, Quantum Touch,

Bach bloesem therpie, Healy frequentie therapie, TRE oefeningen.

Allemaal gecombineerd met professionele coaching en begeleiding.

Bij holistisch coachen kijken we naar je hele lichaam. Mentaal, fysiek en energetisch.


"Ik kan niet goed nee zeggen en sta altijd maar voor iedereen klaar, waardoor ik telkens weer over mijn eigen grenzen heen lijk te gaan".


Dit is een veelvoorkomend verhaal wat ik tegenkom in mijn praktijk. Een gevolg hiervan kan zijn dat je last krijgt van vermoeidheid, overprikkeling, emotionele achtbaan, woede uitbarstingen, …?


Je kunt er zelfs lichamelijke klachten aan overhouden, zoals schouder-, nek-, hoofdpijn, buikpijn.


Zit je emotioneel nog met onverwerkt verdriet of blokkades die in je dagelijkse leven zorgen voor ongemak of belemmeringen?


Met behulp van mijn persoonlijke begeleiding help ik je graag de blokkades aan te pakken, zodat je  weer vol energie door het leven kan gaan, zonder pijnlijke klachten en meer rust kunt vinden en inzichten krijgen in de situaties die je bezig houden. Hierdoor zul je meer in balans zijn en jezelf kunnen zijn.


Klinkt dat als muziek in je oren?


Maak dan snel een afspraak op +32 477/724808 of manon@powersenses.be

Alles is energie


Energetisch werk is werken met energie. Energie is een ruim begrip, alles is namelijk energie. Het menselijke lichaam, de natuur, de dieren, de huizen, de tafel waar je aan werkt, de stoel waar je op zit. De muziek waar je naar luistert, de voedingsmiddelen die je tot je neemt. Het contact dat je maakt, de aanraking van anderen. De lucht die je inademt, het water in de zee en het vuur in de haard. Dingen die je weet en denkt. Alles wat waarneembaar is, maar ook alles wat niet waarneembaar is. Alles is energie en alles heeft een andere, eigen samenstelling, een eigen frequentie, een eigen vorm of patroon.


Contact maken met je verschillende delen


Energetisch werk is een manier van werken, die gebruik maakt van het energiesysteem in – en om de mens. Vanuit een holistische (allesomvattende) visie kun je zeggen dat de mens bestaat uit een fysiek deel, een emotioneel deel, een mentaal deel, een energetisch deel en een spiritueel deel.
Wanneer één deel uit balans is, heeft dit effect op de andere delen en kunnen zich problemen voordoen.


Door energetisch werk kunnen de energievelden of energiebanen in evenwicht worden gebracht, waardoor je weer beter gaat functioneren. Je neemt als het ware het heft (weer) in eigen handen en wordt de “chauffeur” van je eigen “voertuig”. Je maakt contact met jouw diepere lagen, jouw Ziel, jouw Geest, jouw Hogere Zelf en met de fijn stoffelijke wereld om je heen.

Healing, visualisaties, lichaamswerk, systemisch werk, klank


Wij zijn verbonden met alles om ons heen. Zo hebben wij invloed op onze omgeving met onze gedachten, overtuigingen, emoties, houding, gedrag, liefde en levensvreugde, angst en haat. Van hieruit trekken wij ervaringen naar ons toe en deze hebben weer effect op onze beleving en de keuzes die wij maken. Er is een wederzijdse wisselwerking tussen jou en je omgeving. Dit kunnen emoties, gedachten, overtuigingen, oordelen en veroordelingen zijn. Zo kan onze levensenergie ook weglekken door gaten of scheuren die zich in ons energieveld bevinden.

Dit alles heeft invloed op hoe wij ons zelf voelen en hoe wij handelen. Het geeft een beperking van de vrijheid om jezelf te zijn en je eigen beweging te maken in het leven. Hier kunnen we aan werken door middel van healing, visualisaties, lichaamswerk, systemisch werk, intuïtie, klank, ed.