"Ontdek de kalmerende en helende kracht van de oceandrum"

Wat is JOUW verhaal? Wat is het GELUID van jouw ziel?


Muziek is iets heel belangrijks in mijn leven. Het zorgt dat ik mijn gedachten en emoties een plaats kan geven. Als ik onrustig ben kan ik de rust terug vinden in rustige meditatie muziek. Als ik emotioneel ben, zet ik muziek op met mooie teksten of door mantra's te zingen. Door dan extra in die emotie te durven stappen, ben ik veel sneller weer door mijn dal heen, dan dat ik er mee rond blijf lopen.

Ik heb dan ook een heel gevarieerd muziek genre waar ik naar luister.


Men zegt dat geluid voortkomt uit de ziel, uit het hart en uit de geest. Geluid is adem, adem is leven. Zoals het ene geluid  veroorzaakt wordt door het andere geluid, zo wordt elke beweging veroorzaakt door een andere beweging. Muziek kan je ziel dus openen of afsluiten.

 

Wij gaan hier mee aan de slag in deze workshop. We gaan letterlijk in beweging komen op het ritme van jouw ziel. Je zult zelf gaan ervaren waar jij je goed bij voelt en wat totaal niet bij jou past.


Een Ocean drum weerspiegelt het kalmerende geluid van de zee en de branding.  Zo heeft elke ziel een eigen trilling. Een uniek geluid dat resoneert met je eigen ziel. Samen gaan wij op zoek naar dat unieke geluid dat bij jou past. Het geluid van JOUW ziel!

 

In deze workshop ga je je eigen Ocean drum samen stellen door te luisteren naar het geluid dat bij jou resoneert. Waar krijg jij kracht van, word jij rustig van, of kun je heerlijk op wegdromen? We gaan op zoek naar het geluid dat de beste versie van jouzelf naar boven brengt!

De drum zal intuïtief beschilderd worden, waardoor je innerlijke kracht vanzelf zichtbaar zal worden.


We zullen naast de ocean drum workshop oa gaan werken met: meditatie/visualisatie, ademhaling, mantra zingen, lichaamswerk, inzichten kaarten

"Muziek geeft vleugels aan de ziel en leert ons hoe te vliegen"

Deze workshop zal doorgaan op de volgende locatie:


Nieuwe data volgen binnenkort!


Cursuscentrum de Schans

Kasteelstraat 18

3680 OpoeterenEigen bijdrage is €97,-

Deze workshop is inclusief je persoonlijke Ocean Drum, lunch, koffie, thee, water en wat lekkers voor tussendoor.