"Ontdek de kalmerende en helende kracht van de oceandrum"

Wie ben JIJ? Wie is die prachtige vrouw die hier voor me staat? Wat is JOUW verhaal? Wat is het GELUID van jouw ziel?


Iedereen heeft het maar druk, druk, druk tegenwoordig. We rennen van hot naar her. Soms vergeten we daarbij ook even te genieten, Stil te staan in het moment en te genieten van de kleine dingen om ons heen. In dit weekend gaan we op zoek naar jou innerlijke kracht, meer rust en balans in jezelf. Wat heb jij nodig om terug in balans te komen? Om dicht bij jezelf te zijn? Bij die prachtige vrouw die diep in jou leeft? Wat zijn de dingen die belangrijk zijn voor jou en waar kan jij van genieten? Wat voel jij van binnen? Welk verlangen zit er diep in jou verborgen?

Muziek is iets heel belangrijks in mijn leven. Het zorgt dat ik mijn gedachten en emoties een plaats kan geven. Als ik onrustig ben kan ik de rust terug vinden in rustige meditatie muziek. Als ik emotioneel ben, zet ik muziek op met mooie teksten. Door dan extra in die emotie te durven stappen, ben ik veel sneller weer door mijn dal heen, dan dat ik er mee rond blijf lopen.

Ik heb dan ook een heel gevarieerd muziek genre waar ik naar luister.

 

Men zegt dat geluid voortkomt uit de ziel, uit het hart en uit de geest. Geluid is adem, adem is leven. Zoals het ene geluid  veroorzaakt wordt door het andere geluid, zo wordt elke beweging veroorzaakt door een andere beweging. Muziek kan je ziel dus openen of afsluiten.

 

Wij gaan hier mee aan de slag in deze workshop. We gaan letterlijk in beweging komen op het ritme van jouw ziel. Je zult zelf gaan ervaren waar jij je goed bij voelt en wat totaal niet bij jou past.


Een Ocean drum weerspiegelt het kalmerende geluid van de zee en de branding.  Zo heeft elke ziel een eigen trilling. Een uniek geluid dat resoneert met je eigen ziel. Samen gaan wij op zoek naar dat unieke geluid dat bij jou past. Het geluid van JOUW ziel!

 

In deze workshop ga je je eigen Ocean drum samen stellen door te luisteren naar het geluid dat bij jou resoneert. Waar krijg jij kracht van, word jij rustig van, of kun je heerlijk op wegdromen? We gaan op zoek naar het geluid dat de beste versie van jouzelf naar boven brengt!

De drum zal intuïtief beschilderd worden, waardoor je innerlijke kracht vanzelf zichtbaar zal worden.


We zullen naast de ocean drum workshop oa gaan werken met:

meditatie, ademhalingssessies, lichaamswerk, inzichten kaarten


"Je ziel weet al lang hoe je jezelf moet helen,

neem wat rust, zodat je kan horen wat het nodig heeft"

Deze workshop zal doorgaan op de volgende locatie:

Nieuwe datum nog niet bekend


De Ademloods

Daalstraat 8

3640 Geistingen (Kinrooi)


Deze workshop is inclusief je persoonlijke Ocean Drum, lunch, koffie, water, thee en wat lekkers voor tussendoor.