Vrouwencirkels - maandelijks  zen moment

Vrouwencirkels herinneren ons eraan dat we niet alleen zijn.

Kom zelf ervaren wat een kracht er schuilt in een groep vrouwen die elkaar steunen!


Speciaal voor sensitieve vrouwen, om even te ONTSPANNEN, VERSTILLEN en VERBINDEN met gelijkgestemden. Elke maand 2 uurtjes tijd maken voor de persoon die het allerbelangrijkste is in je leven: JIJZELF! Even de alledaagse hectiek achter je laten. Ruimte creëren om terug CONTACT MAKEN met jezelf te maken. Te VOELEN wat JIJ nodig hebt.Lees verder ...

Heel je hart - dagworkshop

Ieder mens heeft wel een soort van verwerkingsproces moeten doorstaan. Of het nu gaat om het verlies van een dierbaar persoon, een stukgelopen relatie of vriendschap, miskramen, een ziekte, een moeilijke jeugd, verlies van je job, enz. Iedereen heeft een rugzak. Een stukje dat maakt wie je bent. Als je hier niet naar kunt of durft te kijken, zal het van tijd tot tijd je aandacht opeisen en je leven op een bepaalde manier beÏnvloeden. Het zal zich van tijd tot tijd aandienen en van zich laten horen.


In deze dagworkshop gaan we samen aan de slag met lichaamswerk, diverse oefeningen, meditatie, ademhalingen en een hart ritueel voor het helen van je hart via de Kintsugi methode. (Japanse kunst voor het repareren met Gouden lijnen van alles wat  gebroken is)


Lees verder...

Het geluid van je ziel - weekend workshop