Deze set bestaat uit 40 kaarten en een boekje met teksten die de kaart toelichten. Ik heb deze set speciaal ontwikkeld om je een momentje voor jezelf te gunnen. Even contact te maken met je innerlijk, je gevoel en intuïtie. Ontdekken wat jij op dit moment nodig hebt. Gaandeweg zal je je emoties beter leren plaatsen en begrijpen.


Dit is een unieke set. De afbeeldingen en teksten zijn intuïtief tot stand gekomen vanuit mijn eigen ervaringen en levensprocessen. Elke kaart heeft zo zijn eigen trilling gekregen. Mogen ze jou de nodige inzichten geven om je verder op pad te helpen.


Het pad is nog niet zichtbaar,

het ontstaat door te lopen.

En onthou:

Kleine stapjes zijn ook stapjes…


Ik wens je veel mooie inzichten

& vooral plezier!

Uitleg voor het gebruik van deze set


Door gebruik te maken van deze kaarten, maak je contact met je gevoel, je intuïtie, je hogere zelf. De antwoorden die je zoekt, zitten al allemaal in jou. Vaak weet ons ego (het denken) deze antwoorden heel goed verborgen te houden uit zelfbescherming. Het wil vasthouden aan het bekende en vertrouwde. Door een inzichtkaart te trekken, kun je het denken omzeilen en inzichten in de daadwerkelijke oorzaak van het probleem aan het licht brengen.


Hou de stapel kaarten bij je hart en vraag (in jezelf of luidop) of je de kaart mag trekken die jij op dit moment nodig hebt. Schud de kaarten zorgvuldig en trek vervolgens met je linkerhand (je gevoelskant) de kaart die je aandacht trekt.


Bekijk de afbeelding goed en laat deze op je inwerken. Lees vervolgens de tekst in dit boekje en voel wat het met je doet.

De gemakkelijkste manier om deze kaartenset in te zetten, is door een vraag te stellen over een eenvoudig probleem of een situatie die je bezighoudt. Je kunt er ook dieper erop in gaan door extra vragen te stellen. In het bijgevoegde boekje heb ik een mooie voorbeeld legging toegevoegd, die veel inzichten kan brengen.


Professioneel gebruik van de kaartenset als coach of therapeut.


Loopt je coachee of cliënt vast in een bepaald patroon? Zijn er problemen of klachten waar je geen oorzaak van aan het licht krijgt? Dan is de kans groot dat er wellicht een onderliggende oorzaak in het spel is.


Door een kaart te trekken over een bepaald onderwerp of een vraag te stellen, wordt het ego omzeild en komen er vaak verrassende antwoorden naar boven die men in eerste instantie niet meteen verwacht.

Je kunt hier verder op in gaan, door vragen te stellen en het antwoord van de kaart eens van alle kanten te bekijken. Vaak komen er dan antwoorden naar boven die voorheen niet duidelijk waren. Ze kunnen zo letterlijk doorvoelen wat de oplossing is en wat hun klacht in stand houdt.


Op deze manier kun je problemen en klachten belichten van een andere kant en nieuwe inzichten creëren, waardoor er mooie stappen gezet kunnen worden en de klachten of problemen vaak niet zo zwaar meer wegen doordat ze in het licht worden gezet.

-----------------  Ervaringen  -----------------