Alles is energie


Energetisch werk is werken met energie. Energie is een ruim begrip, alles is namelijk energie. Het menselijke lichaam, de natuur, de dieren, de huizen, de tafel waar je aan werkt, de stoel waar je op zit. De muziek waar je naar luistert, de voedingsmiddelen die je tot je neemt. Het contact dat je maakt, de aanraking van anderen. De lucht die je inademt, het water in de zee en het vuur in de haard. Dingen die je weet en denkt. Alles wat waarneembaar is, maar ook alles wat niet waarneembaar is. Alles is energie en alles heeft een andere, eigen samenstelling, een eigen frequentie, een eigen vorm of patroon.


Healing, visualisaties, lichaamswerk, klank


Alles om ons heen is met elkaar verbonden. Onze gedachten, overtuigingen, emoties, houding, gedrag, liefde en levensvreugde, maar ook angst en haat hebben invloed op onze omgeving. Deze energieën trekken ervaringen naar ons toe en beïnvloeden hoe we de wereld om ons heen ervaren en welke keuzes we maken. Er bestaat een voortdurende wisselwerking tussen jou en je omgeving, gevormd door emoties, gedachten, overtuigingen, oordelen en veroordelingen. Soms kan onze levensenergie ook verloren gaan door openingen in ons energieveld.


Dit heeft allemaal impact op hoe we ons voelen en hoe we handelen, waardoor het moeilijker wordt om volledig onszelf te zijn en vrij te bewegen in het leven. We kunnen hieraan werken door middel van healing (Quantum Touch, Soul Body Fusion, Reiki), visualisaties, lichaamswerk, systemisch werk, inzichtkaarten, geluidstherapie en meer.

Soul Body Fusion


Soul Body Fusion is echt een fascinerende techniek. Stel je voor dat je ziel en je lichaam een soort danspartners zijn die soms een beetje uit de maat lopen. Soul Body Fusion is als de choreograaf die ze weer in perfecte harmonie brengt.


Het idee is eigenlijk vrij eenvoudig maar super krachtig: door middel van intentie en energiewerk, verbinden we jouw ziel op een dieper niveau met je lichaam. Het is alsof we een brug bouwen tussen je innerlijke zelf en je fysieke zelf.


En wat gebeurt er dan? Nou, eigenlijk van alles! Sommige mensen ervaren direct een gevoel van meer heelheid en integratie. Alsof alle stukjes van henzelf weer op hun plek vallen. Anderen merken misschien subtiele veranderingen, zoals meer energie, helderheid of innerlijke rust.


Maar waar Soul Body Fusion echt krachtig in is, is dat het de deur opent naar diepere spirituele groei en zelfontdekking. Het helpt je om meer in contact te komen met je intuïtie, je levensdoel en je innerlijke kracht.


Het is als het wakker maken van een slapende reus binnenin jezelf. Een herinnering aan de grootsheid en de magie die je in je draagt. En eens die herinnering ontwaakt is, is er geen weg meer terug. Je stapt vol vertrouwen en met een open hart jouw eigen unieke pad van groei en transformatie tegemoet.


Soul Body Fusion is echt een reis naar de kern van wie je werkelijk bent en naar de oneindige mogelijkheden die daar op je liggen te wachten. Het is een ervaring die je diep van binnen raakt en die je leven op prachtige manieren kan veranderen.

Quantum Touch


Quantum Touch is een boeiende benadering van energetische heling. Beeld je in dat je de kracht van het universum rechtstreeks in je handen hebt. Met Quantum Touch wordt dat mogelijk.


Het begint allemaal met het besef dat alles in het universum bestaat uit energie, inclusief ons lichaam. Quantum Touch maakt gebruik van die universele energie om heling te faciliteren, gewoon door middel van aanraking en intentie.


Het mooie van Quantum Touch is dat het ons in staat stelt om de natuurlijke helende krachten van ons lichaam te activeren en te versterken. Door bewust contact te maken met de energie van een ander, kunnen we die persoon helpen om weer in balans te komen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.


Wat ik persoonlijk zo mooi vind aan Quantum Touch, is dat het niet alleen helpt bij het verlichten van fysieke klachten, maar ook bij het bevorderen van innerlijke rust, emotioneel welzijn en spirituele groei. Het is alsof je een diepe verbinding maakt met de essentie van het leven zelf.


Quantum Touch opent de deur naar een wereld van heling en mogelijkheden die verder reiken dan we ons kunnen voorstellen. Het herinnert ons eraan dat we deel uitmaken van een oneindige stroom van liefde en energie, en dat we allemaal het vermogen hebben om die liefde en energie te delen en te gebruiken voor heling en transformatie.


Klanken en ademhalingstechnieken


Het is alsof je een symfonie van heling en balans creëert in je eigen lichaam en geest. Stel je voor dat je met de kracht van je stem en je ademhaling werkt om energieën te verschuiven en blokkades los te laten. Klank en ademhaling zijn als de sleutels tot de diepste kamers van je ziel, waar heling en transformatie plaatsvinden.


Met klanken maken, zoals mantra's, zang of zelfs het eenvoudigweg laten horen van geluiden, kunnen we resonanties creëren die de energie in ons lichaam in beweging brengen. Het is alsof we een vibrerende golf van helende frequenties door ons hele wezen laten stromen, waardoor spanningen worden losgelaten en balans wordt hersteld.


En dan hebben we ademhalingstechnieken, die echt als de levensadem zijn. Door bewust te ademen, kunnen we de kracht van de levensenergie in ons lichaam vergroten en verspreiden. Het is alsof we een frisse wind door de donkere hoekjes van ons wezen laten waaien, waardoor oude energieën worden weggevaagd en ruimte wordt gemaakt voor vernieuwing en groei.


Benieuwd hoe ik jou kan helpen?


Ontdek hoe mijn holistische benadering jou kan ondersteunen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen en eventueel het omarmen van jouw sensitiviteit. Samen kunnen we werken aan het versterken van jouw innerlijke kracht, zodat je weer vol zelfvertrouwen door het leven kan gaan.


Ik vind het  belangrijk dat er een "klik"  is tussen ons beiden. Als je je niet goed voelt bij mij, dan kunnen we niet samenwerken.


Een eerste kennismaking is altijd een intake gesprek met aansluitend een behandeling.


Vul het formulier hiernaast in en ik neem contact met je op.


Deze begeleiding vindt plaats op het volgende adres:


Ziepstraat 25, 3680 Neeroeteren (B)

Maa een keuze:

Intake


Een energetische healing starten we altijd met een intake gesprek. Tijdens een intake gesprek luister ik naar jouw verhaal en brengen we de punten in kaart die jij wilt veranderen. Je mag mij dan ook zien als jouw spiegel, vertrouwenspersoon en vraagbaak.


Ik werk veelal vanuit mijn intuïtie, kennis en ervaring. Ik hou van een persoonlijke, zachte en holistische aanpak, zonder al te veel omwegen.


Als tijdens dit gesprek blijkt dat er voor jouw ongemakken of uitdagingen lange termijn oplossingen nodig zijn, heb je de mogelijkheid om een nieuwe vervolgsessie bij mij in te plannen of een traject te kiezen dat bij jou past.


Mijn doel is om jou zo goed mogelijk te begeleiden en je uiteindelijk zo goed mogelijk te laten voelen.


Samen creëren we een pad dat leidt naar een leven waarin jij je gezond, gelukkig en vervuld voelt.


Wanneer JIJ je goed voelt, straal je dat uit naar alles en iedereen om je heen!

Persoonlijk traject


Elk traject wordt volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Het wordt een persoonlijk traject op maat, gericht op jouw unieke persoonlijkheid en situatie. We combineren verschillende technieken, gesprekken en behandelingen die specifiek gericht zijn op jouw vraagstuk. Denk hierbij aan hormoonconsultatie, coaching bij stress & burn-out, energetische behandelingen, systemisch werk, ademhalingsoefeningen en nog veel meer.


Alle begeleidingen vinden plaats in geïoniseerde ruimte


“De Magie van een Geïoniseerde ruimte”


        Wetenschappelijk bewezen effect


  • Verbeterde Luchtkwaliteit
  • Verlichting van allergieën
  • Verhoogde Energie
  • Stemming verbeteren
  • Stressvermindering
  • Betere Slaapkwaliteit
  • Minder Elektromagnetische Straling

In een wereld waar we steeds meer tijd doorbrengen binnenshuis, is het creëren van een gezonde en aangename omgeving essentieel. Een geïoniseerde ruimte is als een adem van frisse lucht.

Ik ben er trots op om deze innovatieve technologie te gebruiken om een gezonde en comfortabele omgeving te creëren voor mijn cliënten. Dus, kom langs en adem gemakkelijk, terwijl je geniet van een behandeling bij mij!


Wil je meer hierover weten? Lees hier dan verder