Systemisch werk


Systemisch werk, soms beter bekend als familie opstellingen, is als een magische speurtocht naar verborgen patronen en dynamieken in jouw leven. Het is alsof we samen een mysterie ontrafelen, waarbij we naar de diepere lagen van jouw familiesysteem en relaties duiken.


Stel je voor dat jouw leven een groot toneelstuk is en alle spelers - familieleden, vrienden, collega's - hebben een rol te vervullen. Systemisch werk helpt ons om te begrijpen hoe deze rollen en verbindingen invloed hebben op jouw welzijn.


Het mooie van systemisch werk is dat het niet draait om diepgaande analyses, maar om het ervaren en voelen van de onderliggende dynamieken. We maken gebruik van opstellingen, visualisaties en soms zelfs objecten om inzicht te krijgen in de onzichtbare krachten die spelen.


Dus, laten we samen op ontdekkingstocht gaan! Met systemisch werk kunnen we oude patronen doorbreken, blokkades opruimen en ruimte creëren voor groei en harmonie.

Familie lijn


Systemisch werk is als een magische brug die ons verbindt met onze familielijn, zelfs met de generaties die voor ons kwamen. Het onthult de diepgewortelde patronen en dynamieken die van generatie op generatie worden doorgegeven, soms zonder dat we het ons bewust zijn.


Het gekke is, soms dragen we lasten die niet eens van onszelf zijn. Het zijn als erfstukken van emotionele bagage die we onbewust hebben geërfd van onze voorouders. En die lasten hebben invloed op ons dagelijkse leven, op onze relaties, op onze keuzes.


Door systemisch werk te doen, kunnen we die verborgen schatten uit onze familielijn naar het licht brengen. We kunnen de verstrikkingen ontrafelen, de knopen ontwarren, en zo de weg vrijmaken voor heling, voor onszelf én voor onze nabestaanden.


Het is alsof we een detective zijn die de mysteries van onze familielijn ontrafelt. En door die mysteries te ontrafelen, krijgen we inzicht in onszelf en in de patronen die ons leven beïnvloeden. We zien hoe het verleden doorleeft in het heden, en hoe we die cyclus kunnen doorbreken.


Dus door systemisch werk te doen, kunnen we diep duiken in onze familielijn en de verborgen schatten én lasten ontdekken die daar liggen. En door dat bewustzijn kunnen we de kracht vinden om te veranderen, om te groeien, en om nieuwe paden te bewandelen voor onszelf en voor de generaties die na ons komen.


Tafel opstellingen


Een tafel opstelling is eigenlijk een soort magisch ritueel waarbij we de verborgen dynamieken in jouw leven blootleggen.

We creëren een soort mini-universum op tafel met symbolen die jouw innerlijke wereld vertegenwoordigen.


En dan begint het: we kijken naar de posities van die symbolen en wat ze ons vertellen over jouw verborgen stukken. Het is alsof we een geheime code ontcijferen die de sleutel bevat tot jouw blokkades en belemmeringen.


Door die schaduwkanten te belichten, krijgen we een dieper begrip van wat jou tegenhoudt in het dagelijkse leven. Het is alsof we een licht werpen op de donkere hoekjes van jouw geest en ziel. En eens die verborgen stukken in het licht staan, kunnen we er mee gaan werken, ze omarmen en transformeren.


Soms kunnen die verborgen aspecten best confronterend zijn. Maar juist door ze te erkennen en te onderzoeken, geven we ze de kans om te helen. En wanneer ze helen, ontstaat er ruimte voor groei, voor nieuwe inzichten, en voor meer balans in jouw leven.


Dus laten we samen op avontuur gaan, de schaduw tegemoet treden en samen het licht vinden. Want uiteindelijk is dat waar heling begint: in het omarmen van onze hele zelf, inclusief de delen die we liever verborgen houden.


Benieuwd hoe ik jou kan helpen?


Ontdek hoe mijn holistische benadering jou kan ondersteunen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen en eventueel het omarmen van jouw sensitiviteit. Samen kunnen we werken aan het versterken van jouw innerlijke kracht, zodat je weer vol zelfvertrouwen door het leven kan gaan.


Ik vind het  belangrijk dat er een "klik"  is tussen ons beiden. Als je je niet goed voelt bij mij, dan kunnen we niet samenwerken.


Een eerste kennismaking is altijd een intake gesprek met aansluitend een behandeling.


Vul het formulier hiernaast in en ik neem contact met je op.


Deze begeleiding vindt plaats op het volgende adres:


Ziepstraat 25, 3680 Neeroeteren (B)

Maa een keuze:

Intake


Een persoonlijke coaching starten we altijd met een intake gesprek. Tijdens een intake gesprek luister ik naar jouw verhaal en brengen we de punten die jij wilt veranderen, in kaart. Je mag mij dan ook zien als jouw spiegel, vertrouwenspersoon en vraagbaak.


Ik werk veelal vanuit mijn intuïtie, kennis en ervaring. Ik hou van een persoonlijke, zachte en holistische aanpak, zonder al te veel omwegen.


Als tijdens dit gesprek blijkt dat er voor jouw ongemakken of uitdagingen lange termijn oplossingen nodig zijn, heb je de mogelijkheid om een nieuwe vervolgsessie bij mij in te plannen of een traject te kiezen dat bij jou past.


Mijn doel is om jou zo goed mogelijk te begeleiden en je uiteindelijk zo goed mogelijk te laten voelen.


Samen creëren we een pad dat leidt naar een leven waarin jij je gezond, gelukkig en vervuld voelt.


Wanneer JIJ je goed voelt, straal je dat uit naar alles en iedereen om je heen!

Persoonlijk traject


Elk traject wordt volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Het wordt een persoonlijk traject op maat, gericht op jouw unieke persoonlijkheid en situatie. We combineren verschillende technieken, gesprekken en behandelingen die specifiek gericht zijn op jouw vraagstuk. Denk hierbij aan hormoonconsultatie, coaching bij stress & burn-out, energetische behandelingen, systemisch werk, ademhalingsoefeningen en nog veel meer.


Alle begeleidingen vinden plaats in geïoniseerde ruimte


“De Magie van een Geïoniseerde ruimte”


        Wetenschappelijk bewezen effect


  • Verbeterde Luchtkwaliteit
  • Verlichting van allergieën
  • Verhoogde Energie
  • Stemming verbeteren
  • Stressvermindering
  • Betere Slaapkwaliteit
  • Minder Elektromagnetische Straling

In een wereld waar we steeds meer tijd doorbrengen binnenshuis, is het creëren van een gezonde en aangename omgeving essentieel. Een geïoniseerde ruimte is als een adem van frisse lucht.

Ik ben er trots op om deze innovatieve technologie te gebruiken om een gezonde en comfortabele omgeving te creëren voor mijn cliënten. Dus, kom langs en adem gemakkelijk, terwijl je geniet van een behandeling bij mij!


Wil je meer hierover weten? Lees hier dan verder