Holistisch en Energetisch Gezondheid Coach


Terugkijkend op mijn reis als loopbaancoach, zie ik hoe elke stap me heeft geleid naar waar ik nu sta. Ik heb zoveel mensen mogen begeleiden bij het vinden van hun weg in hun carrière en professionele ontwikkeling. Maar ergens onderweg voelde ik een diep verlangen om verder te gaan dan alleen werk en carrière.


Ik merkte dat veel vrouwen niet alleen worstelden met hun loopbaan, maar ook met een dieper gevoel van onbalans in hun leven. Dit ging verder dan alleen werk; het raakte alle aspecten van hun welzijn: gezondheid, relaties en innerlijke rust.


Zelf is mijn lichaam volledig gecrasht en waren mijn hormonen volledig uit balans, wat ervoor zorgde dat ik me letterlijk door de dag heen moest ploeteren. En zo ontstond mijn interesse naar het ondersteunen van vrouwen als hormoonconsulent en stress- en burn-out coach. Ik besefte dat hormonale disbalans, chronische stress en burn-out dieper liggen en niet alleen maar werkgerelateerd zijn. Ze zijn verweven met alle aspecten van het leven.Wat ik ontdekte, was dat sensitieve vrouwen vaak bijzonder vatbaar zijn voor deze vormen van onbalans. Hun fijn afgestemde zenuwstelsel maakt hen extra gevoelig voor externe stress en interne hormonale schommelingen, wat kan leiden tot een diepe verstoring van hun welzijn.


Dus hier ben ik nu, als een gids en ondersteuner voor jullie vrouwen. Ik combineer mijn ervaring als loopbaancoach met mijn expertise als hormoonconsulent en stress- en bun-outcoach om jullie te helpen een diepere balans te vinden in jullie leven.


Ik bied geen snelle oplossingen, maar een holistische benadering die je hele wezen omvat ( lichaam, geest en ziel). Door mijn liefdevolle begeleiding en expertise help ik jullie om je innerlijke kracht te herontdekken, hun hormonen in balans te brengen, stress te verminderen en burn-out te overwinnen.


Mijn reis heeft me hier gebracht, en ik ben vastbesloten om elke vrouw die mijn pad kruist te helpen haar eigen unieke pad naar welzijn te bewandelen. Want ik geloof oprecht dat elke vrouw het verdient om een leven te leiden van diepe balans, vreugde en vervulling.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?


Ontdek hoe mijn holistische benadering jou kan ondersteunen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen en eventueel het omarmen van jouw sensitiviteit. Samen kunnen we werken aan het versterken van jouw innerlijke kracht, zodat je weer vol zelfvertrouwen door het leven kan gaan.


Ik vind het  belangrijk dat er een "klik"  is tussen ons beiden. Als je je niet goed voelt bij mij, dan kunnen we niet samenwerken.


Een eerste kennismaking is altijd een intake gesprek met aansluitend een behandeling.


Vul het formulier hiernaast in en ik neem contact met je op.


Deze begeleiding vindt plaats op het volgende adres:


Ziepstraat 25, 3680 Neeroeteren (B)

Maa een keuze:

Intake


Een persoonlijke coaching starten we altijd met een intake gesprek. Tijdens een intake gesprek luister ik naar jouw verhaal en brengen we de punten die jij wilt veranderen, in kaart. Je mag mij dan ook zien als jouw spiegel, vertrouwenspersoon en vraagbaak.


Ik werk veelal vanuit mijn intuïtie, kennis en ervaring. Ik hou van een persoonlijke, zachte en holistische aanpak, zonder al te veel omwegen.


Als tijdens dit gesprek blijkt dat er voor jouw ongemakken of uitdagingen lange termijn oplossingen nodig zijn, heb je de mogelijkheid om een nieuwe vervolgsessie bij mij in te plannen of een traject te kiezen dat bij jou past.


Mijn doel is om jou zo goed mogelijk te begeleiden en je uiteindelijk zo goed mogelijk te laten voelen.


Samen creëren we een pad dat leidt naar een leven waarin jij je gezond, gelukkig en vervuld voelt.


Wanneer JIJ je goed voelt, straal je dat uit naar alles en iedereen om je heen!

Persoonlijk traject


Elk traject wordt volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Het wordt een persoonlijk traject op maat, gericht op jouw unieke persoonlijkheid en situatie. We combineren verschillende technieken, gesprekken en behandelingen die specifiek gericht zijn op jouw vraagstuk. Denk hierbij aan hormoonconsultatie, coaching bij stress & burn-out, energetische behandelingen, systemisch werk, ademhalingsoefeningen en nog veel meer.


Alle begeleidingen vinden plaats in geïoniseerde ruimte


“De Magie van een Geïoniseerde ruimte”


        Wetenschappelijk bewezen effect


  • Verbeterde Luchtkwaliteit
  • Verlichting van allergieën
  • Verhoogde Energie
  • Stemming verbeteren
  • Stressvermindering
  • Betere Slaapkwaliteit
  • Minder Elektromagnetische Straling

In een wereld waar we steeds meer tijd doorbrengen binnenshuis, is het creëren van een gezonde en aangename omgeving essentieel. Een geïoniseerde ruimte is als een adem van frisse lucht.

Ik ben er trots op om deze innovatieve technologie te gebruiken om een gezonde en comfortabele omgeving te creëren voor mijn cliënten. Dus, kom langs en adem gemakkelijk, terwijl je geniet van een behandeling bij mij!


Wil je meer hierover weten? Lees hier dan verder