Alle sessies vinden plaats in geïoniseerde praktijk ruimte


“De Magie van een Geïoniseerde ruimte”


Negatieve ionen zijn natuurlijke deeltjes die voorkomen in de lucht en die een aantal gezondheidsvoordelen kunnen bieden wanneer ze in voldoende hoeveelheden aanwezig zijn. Deze ionen zijn voornamelijk te vinden in gebieden met stromend water, zoals watervallen, en in bosrijke omgevingen. Het is belangrijk op te merken dat de concentratie van deze ionen in een binnen omgeving vaak schrikwekkend laag is.


In een wereld waar we steeds meer tijd doorbrengen binnenshuis, is het creëren van een gezonde en aangename omgeving essentieel. Een geïoniseerde ruimte is als een adem van frisse lucht.

Wetenschappelijk bewezen effect


Negatieve ionen zijn onzichtbaar en geurloos. Toch kun je het positieve effect van deze kleine deeltjes op onze gezondheid wel degelijk opmerken:


  • Verbeterde Luchtkwaliteit: Ze helpen bij het zuiveren van de lucht door stof, pollen, bacteriën en andere verontreinigende stoffen te neutraliseren. Je ademt in een  geïoniseerde ruimte schone, zuurstofrijke lucht in, wat gunstig is voor je longen en algehele welzijn.
  • Verlichting van allergieën: Door het verwijderen van allergenen en andere irriterende stoffen uit de lucht, kunnen negatieve ionen verlichting bieden bij allergieën, zoals hooikoorts en astma.
  • Verhoogde Energie: Ze helpen de zuurstofopname in je lichaam te verbeteren. Dit kan leiden tot een verhoogde alertheid, concentratie en energieniveaus. Als je je vaak moe voelt, kan een geïoniseerde omgeving je vitaliteit een boost geven.
  • Stemming verbeteren: Negatieve ionen stimuleren de productie van serotonine in de hersenen, een neurotransmitter die gevoelens van geluk en ontspanning bevordert. Deze kunnen leiden tot een verbeterde stemming, meer energie en verminderde symptomen van depressie. In een geïoniseerde omgeving voel je je mogelijk kalmer en meer in balans.
  • Stressvermindering: Negatieve ionen kunnen helpen om stresshormonen zoals cortisol te verminderen, waardoor ontspanning en een gevoel van kalmte bevorderd worden.
  • Betere Slaapkwaliteit: Negatieve ionen bevorderen ontspanning en kunnen bijdragen aan een betere slaapkwaliteit en een diepere, meer rustgevende slaap.
  • Minder Elektromagnetische Straling: Elektronische apparaten zoals computers en telefoons genereren elektromagnetische straling. Geïoniseerde ruimtes kunnen deze straling verminderen, waardoor je blootstelling aan schadelijke effecten wordt beperkt.


Wil je ook graag schone en gezonde lucht in jouw omgeving?


Neem dan gerust contact met me op. Ik breng je graag in contact met een vriendelijke vrouw die je er alles over kan vertellen met veel passie. Ik geloof sterk in het idee van Pay it Forward, dus zou het erg waarderen als je mijn naam zou willen noemen bij deze doorverwijzing.


Laten we samen werken aan een gezondere leefomgeving!


In mijn praktijk maak ik gebruik van een  luchtreiniger die speciaal is ontworpen om de luchtkwaliteit te verbeteren.


Hij is gecertificeerd met 2 medische keurmerken!


Hierdoor kan ik jou verzekeren dat je altijd kunt genieten van schone, hoogwaardige lucht tijdens je bezoek.


Ik ben er trots op om deze innovatieve technologie te gebruiken om een gezonde en comfortabele omgeving te creëren voor mijn cliënten. Dus, kom langs en adem gemakkelijk terwijl je geniet van een behandeling bij mij!


Certificaat; Preventief gezondheidsproduct

Voldoet aan de vereisten van preventieve geneeskunde om gekwalificeerd te worden als gezondheidsproduct.

Duits Centrum voor Preventieve GeneeskundeKlasse 1; luchtzuivering

Voor acute of chronische aandoeningen van de luchtwegen. Astma, allergieën en imuuniteitsaandoeningen.

Italiaans ministerie van volksgezondheid